søndag 6. desember 2009

Konkurranse hos Stempelglede

Fikk så lyst til å delta i kortkonkurransen hos Stempelglede-Gunhild, stemplene hennes er helt fabelaktige! Siden bidraget må legges ut i blogg; så kom mitt andre innlegg her inne - om ikke så brått...*****************

Bakgrunnen har jeg laget med resist-teknikk og distress på Nillepapir. Swirler ble stemplet med Versamark og arket ble blekket med distress Faded Jeans. Kantene er revet med skrape og blekket med Vintage Photo. Selve kortet er kraftkartong som er revet, ikke kuttet - og også blekket i kantene med Vintage Photo.

Sommerfuglene er stemplet med brun StazOn på acetat, embosset med klart pulver, fargelagt med Piñata Sapphire Blue og tilslutt festet i kroppen med gluedots - vingene står ut i luften selv om det ikke ser sånn ut... Motivene er også stemplet på bakgrunnen med Vintage Photo.

Teksten ble stemplet først med StazOn Ultramarine, og ved hjelp av Stamp-a-ma-jig èn gang til med Vintage Photo. Sirkelen i midten ble kuttet ut med Spellbinder - begge kantene ble blekket med Vintage Photo og en søm er sydd med brun lintråd. Den samme tråden er tredd gjennom blonden, og brukt til å feste engelen.


Jeg har tekniske problemer med scanneren, så jeg får legge ut inn- og bakside senere. Håper ikke det er et krav i konkurransen...

3 kommentarer:

 1. Hei M@rit!

  Tusen takk for et nydelig bidrag med flotte farger!

  Ha en fin uke :)
  Klem fra Gunhild

  SvarSlett
 2. Hei Marit *vinker*
  Så koselig å se att du har fått deg blogg!
  La deg til i lista mi,for her vil jeg jo følge med :)
  Knall flott kort du har laget!
  Så stilig bakgrunn,i lekre farger!!
  Flinka :)
  Go`klem fra Maya :)

  SvarSlett